Vrijwiliiger van de maand

  • Verhoeven Verf & Wand in Giessen.Met ingang van 1 maart a.s. kunnen inwoners van GIESSEN en omstreken hun kleding
    brengen bij Verhoeven Verf & Wand. Jaap Verhoeven wil graag zijn medewerking verlenen
    en zal hiervoor wat plaats inruimen. Er zal, duidelijk zichtbaar, een blauwe rolcontainer met geel deksel worden
    geplaatst met daarop het logo van Stichting DubbelGoed.

Nieuwsbrief

Donateur

Ja, ik kan wel een paar euro per maand missen om te laten zien dat ik solidair ben met Stichting DubbelGoed.
Ik vertrouw dat de geworven gelden dmv het geven van kleding of dmv een donatie besteed worden aan de doelstelling van Stichting DubbelGoed.

Gelooft U in het bovenstaande breng dan uw kleding op een van de op deze site vermelde inleveradressen en/of vraag een machtigingformulier aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Hoe je het ook wend of keert, kosten zullen er gemaakt worden. 
Het oprichten van een Stichting kost geld. 

Of DubbelGoed snel of langzaam van  start zal gaan hangt mede af van het geld dat beschikbaar is.  In de beginfase is er naast kleding, ook geld nodig om DubbelGoed goed te laten starten. We doen dus ook een beroep op de lezer van deze site om ons te steunen door middel van een donatie. Het geld is nodig om ons op de kaart te zetten en ons werk te financieren.

Stichting DubbelGoed staat voor transparantie. Stichting DubbelGoed kent geen strijkstok! Door de Nederlandse belastingdienst is de stichting DubbelGoed erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (Anbi-stichting). Dit betekent dat giften aan de stichting DubbelGoed in aanmerking komen voor fiscale aftrek. Geven wordt zo hopelijk ook voor u mogelijk en is hierdoor in ieder geval goedkoper!.

U kunt uw gift overmaken op ons bankrekeningnr. bij de Triodos bank 39.04.50.766 t.n.v. Stichting DubbelGoed. U kunt ook Ideal Gebruiken.